Patienser
 
  Nyhet De fyrtio rövarna Denna patiens använder sig av två kortlekar. Flytta korten till de åtta svithögarna, som till slut ska bestå av samtliga kort i ordning från ess till kung. Fungerar på PC, mobiltelefon och surfplatta.
 
  Nyhet Fästningen Flytta korten till de fyra svithögarna, som till slut ska bestå av samtliga kort i ordning från ess till kung i var och en av de fyra färgerna. Fungerar på PC, mobiltelefon och surfplatta.
 
  Nyhet Fästningen 2 Som Fästningen men det första kortet du lägger på en av svithögarna bestämmer vilket kort du valt som startkort för alla fyra sviterna. Fungerar på PC, mobiltelefon och surfplatta.
 
  Nyhet Alaska Flytta korten till de fyra svithögarna, som till slut ska bestå av samtliga kort i ordning från ess till kung i var och en av de fyra färgerna. Fungerar på PC, mobiltelefon och surfplatta.
 
  Nyhet Solfjädern Flytta korten till de fyra svithögarna, som till slut ska bestå av samtliga kort i ordning från ess till kung i var och en av de fyra färgerna. Fungerar på PC, mobiltelefon och surfplatta.
 
  Nyhet Kung Albert Flytta korten till de fyra svithögarna, som till slut ska bestå av samtliga kort i ordning från ess till kung i var och en av de fyra färgerna. Fungerar på PC, mobiltelefon och surfplatta.
 
  Harpan Flytta korten till de fyra svithögarna, som till slut ska bestå av samtliga kort i ordning från ess till kung i var och en av de fyra färgerna. Fungerar på PC, mobiltelefon och surfplatta.
 
  Kungen Flytta alla korten till de fyra rutorna uppe till höger. De fyra "FRIA" rutorna utnyttjar du som strategiska platser för att frigöra och omplacera korten. Fungerar på PC, mobiltelefon och surfplatta.
 
  Lika Barn Leta upp och para ihop de som har samma valör, av de kort som ligger med framsidan upp, tex två tior, två äss eller två knektar.
 
  Linje Tretton Para ihop två kort vars summa blir tretton. Om du lyckas para ihop alla kort så har patiensen gått ut!
 
  Orgeln Denna patiens använder sig av två kortlekar. Flytta korten till de åtta svithögarna, som till slut ska bestå av samtliga kort i ordning från ess till kung. Fungerar på PC, mobiltelefon och surfplatta.
 
  Pyramiden Flytta korten till de fyra svithögarna, som till slut ska bestå av samtliga kort i ordning, i var och en av de fyra färgerna. Det första kortet du lägger på en av svithögarna bestämmer vilket kort du valt som startkort för alla fyra sviterna. Fungerar på PC, mobiltelefon och surfplatta.
 
Sudoku
 
  Sudoku Sudoku, ibland kallat Su Doku, är ett pussel som går ut på att man ska placera ut siffror i ett rutmönster. Jag har gjort en hel webbsida med Sudokus i olika svårighetsgrader.
 
Pussel
 
  Pussel Lägg pussel direkt på internet. Det finns pussel med 25, 64 och 100 bitar.
 
 
Flash spel
 
Space Invaders
 
Tetris
 
Tillbaka till startsidan
 

ViktSteg - Gratis online vikt- och stegdagbok.


Copyright © 2002