Lägg ny
 
Regler Patiens Lillebror
Antal kortlekar: 2
Mål: I denna patiens ska du flytta korten till de fyra vänstra vertikala svithögarna med ess som grund samt till de fyra högra vertikala svithögarna med kung som grund.
4 vänstra svithögarna: Börja med ess och lägg därefter kort i stigande ordning till kung i var och en av de fyra färgerna
4 högra svithögarna: Börja med kung och lägg därefter kort i stigande ordning till ess i var och en av de fyra färgerna
20 Högarna: Lägg kort i stigande eller fallande ordning i samma färg. Du kan endast flytta ett kort åt gången.
Bordhögen: Ett kort i taget max en gång.
Statistik: Antal: 70994 Gått ut: 24810 Andel som gått ut: 34.9%
Betyg på Lillebror: 4.2 stjärnor av 5 (13 röster). Lämna ditt betyg!

Välj ditt betyg genom att trycka på stjärnorna.

Välj bakgrundsfärg
Välj kortlek

Patiens Lillebror

I denna patiens ska du flytta korten till de fyra vänstra vertikala svithögarna med ess som grund, som till slut ska bestå av samtliga kort i ordning från ess till kung i var och en av de fyra färgerna samt till de fyra högra vertikala svithögarna med kung som grund, som till slut ska bestå av samtliga kort i ordning kung till ess i var och en av de fyra färgerna.

Patiens Lillebror

Lillebror ingår i en samling patienser som du kan lägga gratis direkt på din dator, surfplatta eller mobil. Patiens Lillebror är en av 20 patienser i samlingen och bland övriga patienser kan du hitta populära patienser som patiens Harpan, patiens De Fyrtio Rövarna, patiens Alaska och patiens Kungen.

Nyligen utökades samlingen med två stora patienser, patiens Harpan Stor och patiens Alaska Stor som är särskilt anpassade att lägga för dig som har en stor skärm. Korten är extra stora och tydliga.

Du kan gå till startsidan där alla patienser listas och välja en annan patiens genom att trycka på knappen nedan.